Direkte til hovedmeny

Din handlevogn

Din handlevogn er tom.
Klikk her for å fortsette å handle.
*Gratis frakt ved bestillinger over 999 kroner

Ofte stilte spørsmål

Hvordan bruker jeg de forskjellige HairMax-laserne for å behandle hårtapet mitt?

HairMax-laserenhetene er designet med både komfort og bekvemmelighet i tankene. De har lett vekt og til forskjellige priser for enhver "lommebok". Hver enhet brukes bare 3 ganger i uken (for eksempel mandag, onsdag og fredag) for å oppnå resultater. Alle enheter avgir den samme laserenergien, og den eneste forskjellen er at behandlingstiden varierer avhengig av modell. Jo flere lasere, desto raskere blir behandlingstiden.


LaserBand 82 krever bare behandlingstid så lite som 90 sekunder, som er den raskeste behandlingstiden for et hvilket som helst laserapparat til hjemmebruk på markedet.

Laser 272 har 30 minutters behandlingstid.

Må HairMax brukes på ubestemt tid?

HairMax laserapparatbehandlinger må brukes på ubestemt tid for å fortsette å se positive fordeler. Når du imidlertid er fornøyd med resultatene, kan du prøve å kutte ned på behandlingene til to ganger i uken, men hvis du opplever noe kaster, må du gå tilbake til å bruke enheten 3 ganger i uken. Vi anbefaler ikke at du slutter å bruke enheten helt, for hvis du slutter, vil håret ditt gå tilbake til den tilstanden det var i før du startet behandlingen.

Hva er forskjellen i å bruke behandlingene?

Hver metode leverer en lignende laserenergidose, så det er opp til brukeren hvilken metode som skal brukes som beskrevet i enhetens brukerhåndbok.

Hva er den beste måten å bruke LaserBand?

For HairMax LaserBand: Plasser enheten bare foran på hodet, og flytt den forsiktig til toppen av hodet, deretter på baksiden, ved å bruke metoden beskrevet i brukerhåndboken.

Hvor ofte må jeg bruke HairMax laserenheter?

HairMax laserapparatbehandlinger må bare brukes 3 ganger i uken, for eksempel annenhver dag (for eksempel mandag, onsdag, fredag) for å oppnå optimale resultater.

Må jeg vaske håret hver gang før jeg bruker HairMax-laserenhetene?

Nei, men HairMax-laserenhetene skal brukes i en ren hodebunn slik at den optimale laserenergien når hodebunnen for levering til folliklene for best mulig resultat.

Kan HairMax laserenheter brukes hver dag i stedet for annenhver dag?

Nei, HairMax-laserenhetene når de brukes 3 ganger i uken vil gi optimale resultater. Å bruke dem hver dag vil ikke øke fordelen.

Hva er behandlingstiden for LaserBand?

LaserBand har 82 lasere for bredere dekning og vil levere den samme energien som er bevist for å behandle hårtap og tynnende hår og gjenvoksende hår, på så lite som 90 sekunder, 3 ganger i uken. (Noen leger har anbefalt at LaserBand brukes i opptil 10 minutter på hver økt, og rapporterer gode resultater).

Er HairMax-laserenheter trygge å bruke sammen med andre hårvekstprodukter?

HairMax-laserenheter er trygge og skånsomme, og kan brukes sammen med andre hårvekstprodukter.

Må jeg bruke minoxidil og / eller andre hårpleieprodukter for at HairMax-laserenhetene skal fungere?

Nei, det har vist seg at HairMax-laserenhetene fungerer alene.

Bør jeg tørke håret etter å ha vasket det, før jeg bruker en HairMax-laserenhet?

Ja, det er en god idé å bruke HairMax-laserenheten på fuktig hår, men ikke vått hår.

Hvilke sjampoer er best å bruke med HairMax laserenheter?

Det anbefales at du bruker en sulfatfri sjampo, da sjampoer som inneholder sulfat kan påvirke hårtapstilstanden din negativt. Vi tilbyr HairMax Density Hair Care System som ikke inneholder irriterende stoffer som natriumlaurylsulfat. En beskrivelse av disse produktene finner du på nettstedet HairMax.no.

Kan jeg bruke minoxidil og HairMax laserapparater sammen for å behandle hårtapet mitt?

Ja, mange leger bruker dem sammen fordi de tror at synergistiske resultater vil oppstå. Hvis du velger å bruke dem sammen i et kombinasjonsregime, bør minoxidil brukes som anvist 2 ganger om dagen, og HairMax-laserenheten 3 ganger i uken som anvist. På de dagene du bruker dette kombinasjonsregimet, foreslår vi at du bruker HairMax-laserenheten først, etterfulgt av påføring av minoxidil.

Hvis jeg har fargebehandlet hår, vil HairMax-laserenheter fortsatt fungere?

Ja, HairMax-laserenhetene kan brukes på alle hårfarger. Vi anbefaler imidlertid at du venter i 2-3 dager etter en hårfargeprosess før du bruker enheten.

Hvis jeg styler håret mitt, vil tennene på HairMax laserenheter ødelegge frisyren min?

Nei, HairMax-laserenhetene er ikke ment å brukes som en vanlig kam eller børste. Enhetene flyttes ganske enkelt på en skånsom måte, slik at det ikke påvirker en frisyre.

Hvem er en god kandidat for behandling med et HairMax-laserapparat?

Den ideelle kandidaten er en som har mild til moderat hårtap eller tynning *, og ønsker å gjenvinne mistet hår, og bidra til å forhindre videre progresjon. Det er best å starte behandlingen ved det første tegnet på håravfall, fordi jo tidligere du starter, jo bedre blir resultatene dine.

Hvordan fungerer HairMax-laserenhetene for å vokse ut håret igjen?

HairMax laserapparater bruker laserenergi for å stimulere follikkelen til å vokse sunt nytt hår når du har androgenetisk alopecia, også kjent som mønster skallethet eller tynnende hår. HairMax-laserenhetene fungerer direkte på hårsekken, for å gi energien som trengs for å støtte sunn hårvekst, ved å bidra til å øke blodsirkulasjonen til follikkelen, for å øke sirkulasjonen og fjerne avfallsstoffer.

Jeg begynner akkurat å merke at håret mitt begynner å bli tynt. Bør jeg starte behandlingen med et HairMax-laserapparat nå?

Du bør begynne å behandle tynnende hår når du begynner å merke tynning, fordi jo tidligere du begynner, jo bedre blir resultatene dine. HairMax-laserenhetene er enkle og praktiske å bruke, bare tre ganger i uken i så lite som 90 sekunder opp til 30 minutter, avhengig av modell.

Kan mennesker i alle aldre med hårtap dra nytte av behandlinger med HairMax-laserenheter?

Våre kliniske studier har vist at HairMax-laserenhetene er effektive både hos menn og kvinner 18 år eller eldre, og at alderen ikke er en faktor for hvordan de fungerer. Enhetene er mest effektive for mildt til moderat hårtap *. Det er ikke beregnet på personer som har alvorlig hårtap. Mens HairMax-laserenhetene kan ‘vekke’ sovende hårsekkene, kan ikke hårsekken når den fungerer lenger, når den ikke lenger fungerer. Vi anbefaler at hvis du vil bruke enheten til en person under 18 år, at du først oppsøker lege eller barnelege.

Vil HairMax-laserenhetene vokse opp igjen hos både menn og kvinner?

HairMax-laserenhetene er klinisk bevist for å effektivt behandle mønsterhårtap og fremme hårvekst hos både menn og kvinner *. Den beste tiden å bruke enhetene er når du først merker hårtap eller tynnende hår. Det har heller aldri vært rapportert om alvorlige bivirkninger. Brukere opplever en gjennomsnittlig hårvekst på 129 nye hår per kvadrat tomme med resultater sett på 12 til 16 uker. HairMax-laserenhetene kan også brukes sammen med andre behandlinger. Endelig må enhetene brukes på ubestemt tid for å opprettholde resultater.

Hva er forskjellen mellom FDA Cleared og FDA Approved?

FDA "godkjenner" medisiner og generelt "klarerer" medisinsk utstyr. Klarert medisinsk utstyr er de som FDA har bestemt seg for å være vesentlig likeverdige og trygge med et annet lignende markedsført utstyr. FDA krever data for å støtte ekvivalenskrav og beskrivende, ytelses- og sikkerhetsdata for å støtte denne typen innsending. Når det gjelder ny teknologi, krever FDA innsending av resultatene fra en klinisk studie som ikke bare viser sikkerhet, men effektivitet. Resultatene fra de kliniske forsøkene som ble levert sammen med innleveringene, var en nøkkelfaktor i FDA Clearing HairMax-enheter.

Kan HairMax-laserenheten brukes til generell tynning av håret etter overgangsalderen?

Ja, mens HairMax bare ble studert i visse klassifiseringer av hårtap, “De fleste kvinner med androgen alopecia har en tendens til å ha diffus [utbredt] tynning i alle områder i hodebunnen”

Hvordan vet jeg om hårsekkene mine er sovende eller ikke lenger fungerer?

Det er ikke mulig å vite forskjellen med mindre du begynner behandlingen med en HairMax-laserenhet for å se om de vil 'våkne' og begynne å produsere hår. Hvis ingen hår gjenvennes, fungerer ikke hårsekkene lenger.

Kan jeg bruke HairMax-laserenheter for hårtap utenfor de skyggelagte områdene i Norwood Hamilton eller Ludwig Savin Classification?

For best resultat skal HairMax-laserenheter bare brukes på områdene som er avbildet. Imidlertid har mange menn og kvinner brukt enhetene for hårtap utenfor de skyggelagte områdene og har rapportert om gode resultater. For kvinner kan generelt tynning av hår etter overgangsalderen behandles med enhetene.

Jeg har Fitzpatrick Skin Type i 5/6-serien - vil HairMax-laserenhetene fungere for meg?

HairMax-laserapparatstudiene ble bare studert i hudtypene som ble vist, da det var lettere å visualisere og analysere håret mot lys bakgrunn. Mange kvinner med mørkere hudfarger har brukt HairMax-laserenheter med hell, og mange leger anbefaler enhetene også for mørkere hudfarger.

Anbefales det å bruke HairMax-laserenheter etter operasjon av hårtransplantasjon?

Mange hårtransplantasjonskirurger bruker HairMax-laserenheter i forbindelse med transplantasjonskirurgi da de føler at de fremskynder helbredelsestid, øker graden av transplantatene og forbedrer de samlede resultatene. Vi anbefaler at hvis du ønsker å bruke enhetene etter operasjonen, at du konsulterer med kirurgene dine om hvorvidt og hvordan du bruker dem etter transplantasjonsprosedyren.

Er HairMax laserenheter effektiv behandling for alle etniske forhold og hudtoner?

Alle HairMax-laserenhetene er tømt av FDA for å behandle arvelig hårtap hos menn og kvinner med lyse til mellomstore / mørke hudtoner. De kliniske studiene var ikke basert på etnisitet, men var begrenset til de med disse hudtonene for å gjøre det lettere å telle hår, da det er vanskelig å telle dem mot mørkere bakgrunn. Mange personer med mørkere hudfarger har valgt å bruke HairMax-laserenhetene, og rapporterer at de er fornøyd med resultatene.

Hvis jeg har en skjoldbrusk-tilstand, vil HairMax-laserenhetene hjelpe meg med å behandle hårtapet mitt?

Hvis skjoldbruskkjertelen blir kontrollert med suksess med medisiner og skjoldbruskverdiene normaliseres, kan HairMax laserenheter bidra til å gjenopprette hårtilstanden.

Hvilke former for alopecia kan behandles effektivt med HairMax laserenheter?

HairMax-laserenheter er indikert for å behandle den vanligste formen for håravfall, androgenetisk alopecia som også kalles arvelig håravfall, eller mønsterhårtap.

Vil HairMax-laserenhetene være effektive hvis jeg har psoriasis?

Nei, HairMax-laserenheten vil ikke være effektiv til behandling av psoriasis.

Er HairMax-laserenheter effektive for å behandle alopecia areata?

Vi tror ikke at HairMax-laserenhetene vil være effektive for behandling av alopecia areata eller noen av dens varianter.

Er HairMax laserapparater effektive i behandling av cellegift indusert hårtap?

HairMax-laserenheter vil ikke forhindre håravfall under cellegift. Selv om det ikke har vært utført noen kliniske studier for å hjelpe til med å gi håret tilbake etter cellegift, har noen enkeltpersoner på egenhånd brukt enhetene i denne forbindelse og har rapportert om en viss fordel.

Er HairMax laserenheter effektive hvis jeg har hårforlengelser?

Du kan bruke HairMax-laserenheter hvis du har hårforlengelser. For å behandle hårtapet ditt når du har dem, må du fjerne tennemekanismen på enheten hvis du behandler tilstanden din når utvidelsene er på plass. Dette vil forhindre at noen av hårforlengelsene dine blir fanget på tennene og blir trukket av. Etter å ha fjernet tennene, skal enheten holdes på toppen av håret ditt.

Informasjon om laserenheter

Hva er forskjellene i de forskjellige modellene av HairMax-laserenheter?

Alle HairMax-laserenheter leverer den samme energien som har vist seg å effektivt behandle hårtap og tynnende hår, og stimulere hårveksten. Den eneste forskjellen er i behandlingstidene, dvs. jo flere lasere, jo kortere behandlingstid. Alle enheter krever behandling bare 3 ganger i uken i den følgende tidsperioden.

LaserBand 82 - Behandlingstid: så lite som 90 sekunder

Laser 272 Cap - Behandlingstid: bare 30 minutter.

Hvor lenge har HairMax-laserenhetene vært på markedet?

HairMax-laserenhetene var pionerene innen hjemmebehandlingen av mønsterhårtap med introduksjonen av HairMax LaserComb i 2000. Siden den gang har over en million mennesker kjøpt enhetene, og det har aldri rapportert om skadelige bivirkninger .

Er LaserBand designet for å være "én størrelse passer alle", og hvordan vet jeg at den vil passe til hodet mitt?

LaserBand er designet for å passe til den gjennomsnittlige hodestørrelsen til de fleste individer, så montering er vanligvis ikke et problem.

Må HairMax-laserenhetene rengjøres?

HairMax-laserenheter kan være nødvendig å rengjøre fra tid til annen for å sikre maksimal fordel. For å rengjøre enheten, trekk ut støpselet og fjern deretter tennene forsiktig ved å trekke dem rett ut. Rengjør vinduet med en myk, fuktig klut, og skift deretter ut tennene. Enheten er nå klar til bruk.

Inneholder HairMax-laserenhetene LED eller infrarødt lys som noen av de andre på markedet?

Nei, laserne som finnes i alle HairMax-laserenheter er faktiske lasere for å gi maksimal levering av laserenergien til folliklene.

Laser enhetseffektivitet

Fungerer HairMax laserenheter på hele hodet eller bare på toppen?

HairMax-laserenhetene behandler hårtap og tynnende hår * over hele hodet, baksiden, foran, på toppen og på sidene, i motsetning til medisiner som bare fungerer best på toppen.

Hvor lang tid tar det å se resultater for behandling med HairMax laserenheter?

Resultater fra behandling med HairMax-laserenheter tar tid når håret vokser ½ tomme i måneden, så ikke forvent å se resultater ‘over natten’. Brukere begynner vanligvis å se resultater i løpet av 12 til 16 uker, så det er viktig å ta den 'lange visningen' og gi enhetene tid til å fungere. Mens resultatene varierer med hver enkelt person, i de kliniske studiene, opplever over 90% av brukerne hårvekst. Noen av våre forskere føler også at ytterligere positive resultater kan forekomme utover 26-ukers tidsperiode for studiene, i opptil et år eller mer av fortsatt bruk.

Hvilke fordeler vil jeg se ved å bruke HairMax laserenheter?

Noe av følgende indikerer respons på behandling med HairMax-laserenheter.

Ny hårvekst

Tilbakeføring av tynning av hår

Håret blir sterkere

Øk tettheten og fylden

Mer håndterbarhet og livlighet

Mindre avfelling vil skje over tid

Vil HairMax laserenheter fungere for meg?

Mens resultatene varierer fra individ til individ, har over 90% av deltakerne i de kliniske studiene fått mer hår. 

Har de dyrere HairMax-laserenhetene høyere effekt og gir bedre resultater?

Nei, alle enheter avgir det samme energinivået og vil gi de samme resultatene, med den eneste forskjellen mellom modellene er behandlingstiden, dvs. jo flere lasere, jo kortere behandlingstid. .

Hvor lenge må jeg bruke HairMax-laserenhetene, og må jeg bruke dem for alltid?

For å opprettholde resultatene, må du fortsette å bruke HairMax-laserenheter på ubestemt tid for å fortsette å se positive fordeler. Når du er fornøyd med resultatene, kan du prøve å kutte ned på behandlingene til to ganger i uken for vedlikehold. Hvis det skjer utslipp, må du imidlertid tilbake til behandlingen 3 ganger i uken.

Jeg har brukt HairMax laserenhet i mange uker, men ser ikke resultater, så hvor går jeg herfra?

Vi anbefaler at du tar den 'lange visningen' for å bedømme resultater. HairMax-laserenhetene fungerer på to måter - for å hjelpe til med å vokse tilbake håret og / eller for å hjelpe deg med å beholde det du har. Derfor anbefaler vi at du bruker enheten i minst 20 uker for å bedømme resultater.

Informasjon om teknisk enhet

Hva er spenningskravene til HairMax laserenheter for internasjonal bruk?

HairMax-laserenhetene leveres med en universell strømledning som fungerer med spenninger fra 100-240 rundt om i verden.

Hva er laserstyrken og forventet levealder for laserlyset i en HairMax-laserenhet?

HairMax-laserenheter er en FDA-ryddet laserapparat til hjemmebruk som klinisk har vist seg å være trygg og effektiv for menn og kvinner. Alle HairMax-modeller er designet for å vare i opptil 10-15 år. Laserstyrken er omtrent 655 nm og 3,7 mw per bjelke. Lexington International bruker komponenter av høyeste kvalitet til å produsere HairMax-laserenheter. Laserne våre er nøyaktige komponenter som er designet for å vare 15 000 timer. Laserne har interne kretsløp for å sikre at de gir det optimale nivået av laserutgang. Hvis laseren begynner å svikte, vil ikke effektnivået synke, de slås helt av.

Hvordan lader jeg opp batteriet i HairMax-laserenheten?

For å lade HairMax Premium, Lux 9, Professional 12, Ultima 9 Classic eller Ultima 12, bare koble strømledningen direkte i HairMax-håndtaket eller plasser enheten i ladeholderen. For å lade HairMax LaserBand 82, LaserBand 41, Laser 272, Prima 7 eller Prima 9, kobler du bare strømledningen direkte til HairMax-enheten. HairMax Advanced 7 kjører på 4 AA alkaliske batterier (når batterikraften minker, må du bare bytte ut de fire batteriene).

Hvor ofte må jeg lade batteriet i HairMax-laserenheten?

Alle HairMax-laserenheter er utstyrt med et innebygd oppladbart batteri og kan, når de er ladet, brukes i omtrent 24 timers kontinuerlig bruk. Når batteriet krever lading, slår HairMax-enheten seg av, og den røde indikatorlampen begynner å blinke. Det anbefales at du alltid returnerer HairMax til ladeholderen etter hver bruk for å holde den fulladet. Vennligst se HairMax-enhetens brukerhåndbok for informasjon om lading.

Hva gjør jeg hvis HairMax-laserenheten min har sluttet å fungere ordentlig?

Det er  2 års garanti på alle våre HairMax laserenheter kjøpt fra OSS. Garantien beskytter mot fabrikkfeil og utførelsesfeil. Hvis enheten din har sluttet å fungere i løpet av denne perioden, må du kontakte kontoret vårt slik at vi personlig kan hjelpe deg med dine spørsmål eller bekymringer. 

Hva om HairMax-laserenheten min har sluttet å virke, og jeg er utenfor den angitte garantiperioden?

I sjeldne tilfeller at enheten din slutter å fungere etter at 2-års garantiperiode er utløpt, kan du kontakte oss

Er visuell sikkerhet en bekymring når du bruker HairMax laserapparat?

HairMax laserenheter er spesialdesignet med lave effektbehov for maksimal oppmerksomhet til visuell sikkerhet. Unngå direkte kontakt med øynene.

Hvorfor krever LaserBand 90 sekunders behandlingstid når konkurrerende enheter krever 20 - 30 minutters behandlingstid?

LaserBand med 82 lasere for bredere dekning, leverer den samme totale energien på 90 sekunder som LaserComb gjør på 8 - 15 minutter (avhengig av modell), som har vist seg å fungere i 7 kliniske studier med 460 fag. Vi vet ikke hvor den andre ‘toppen av hårenheter,’ som hjelmer og luer, fikk behandlingstiden sin fra, da det ikke er publisert noen kliniske studier for å gi begrunnelse for anbefalingene deres om brukstid.

Produktinformasjon om tetthet av hårpleie

Hva er HairMax Desity?

HairMax Density er verdens første vitenskapelig utviklede produkt for hårpleie som tykner tynnende hår med et målrettet fødselssystem for å behandle hår og hodebunn ved bruk av åtte aktive ingredienser (NRG8-pLEX ™). Dette komplekset er en eksklusiv proprietær blanding av åtte svært effektive ingredienser, inkludert koffein, Apple Stem Cell, Reishi Mushroom og Niacinamide, som sammen gir hodebunnen og håret økt energi, stimulering og viktig næring som er viktig for sunt hår.

Hvordan bruker jeg de forskjellige HairMax-laserne for å behandle hårtapet mitt?

HairMax-laserenhetene er designet med både komfort og bekvemmelighet i tankene. De har lett vekt og til forskjellige priser for enhver "lommebok". Hver enhet brukes bare 3 ganger i uken (for eksempel mandag, onsdag og fredag) for å oppnå resultater. Alle enheter avgir den samme laserenergien, og den eneste forskjellen er at behandlingstiden varierer avhengig av modell. Jo flere lasere, desto raskere blir behandlingstiden.

LaserBand 82 krever bare behandlingstid så lite som 90 sekunder, som er den raskeste behandlingstiden for et hvilket som helst laserapparat til hjemmebruk på markedet.

Laser 272 har 30 minutters behandlingstid.

Må HairMax brukes på ubestemt tid?

HairMax laserapparatbehandlinger må brukes på ubestemt tid for å fortsette å se positive fordeler. Når du imidlertid er fornøyd med resultatene, kan du prøve å kutte ned på behandlingene til to ganger i uken, men hvis du opplever noe kaster, må du gå tilbake til å bruke enheten 3 ganger i uken. Vi anbefaler ikke at du slutter å bruke enheten helt, for hvis du slutter, vil håret ditt gå tilbake til den tilstanden det var i før du startet behandlingen. 

Hva er behandlingstiden for LaserBand?

LaserBand har 82 lasere for bredere dekning og vil levere den samme energien som er bevist for å behandle hårtap og tynnende hår og gjenvoksende hår, på så lite som 90 sekunder, 3 ganger i uken. (Noen leger har anbefalt at LaserBand brukes i opptil 10 minutter på hver økt, og rapporterer gode resultater).

 

Hvilke sjampoer er best å bruke med HairMax laserenheter?

Det anbefales at du bruker en sulfatfri sjampo, da sjampoer som inneholder sulfat kan påvirke hårtapstilstanden din negativt. Vi tilbyr HairMax Density Hair Care System som ikke inneholder irriterende stoffer som natriumlaurylsulfat. En beskrivelse av disse produktene finner du på nettstedet HairMax.no.

 

 

 

Hvem er en god kandidat for behandling med et HairMax-laserapparat?

Den ideelle kandidaten er en som har mild til moderat hårtap eller tynning *, og ønsker å gjenvinne mistet hår, og bidra til å forhindre videre progresjon. Det er best å starte behandlingen ved det første tegnet på håravfall, fordi jo tidligere du starter, jo bedre blir resultatene dine.

Hvordan fungerer HairMax-laserenhetene for å vokse ut håret igjen?

HairMax laserapparater bruker laserenergi for å stimulere follikkelen til å vokse sunt nytt hår når du har androgenetisk alopecia, også kjent som mønster skallethet eller tynnende hår. HairMax-laserenhetene fungerer direkte på hårsekken, for å gi energien som trengs for å støtte sunn hårvekst, ved å bidra til å øke blodsirkulasjonen til follikkelen, for å øke sirkulasjonen og fjerne avfallsstoffer.

Jeg begynner akkurat å merke at håret mitt begynner å bli tynt. Bør jeg starte behandlingen med et HairMax-laserapparat nå?

Du bør begynne å behandle tynnende hår når du begynner å merke tynning, fordi jo tidligere du begynner, jo bedre blir resultatene dine. HairMax-laserenhetene er enkle og praktiske å bruke, bare tre ganger i uken i så lite som 90 sekunder opp til 30 minutter, avhengig av modell.

Kan mennesker i alle aldre med hårtap dra nytte av behandlinger med HairMax-laserenheter?

Våre kliniske studier har vist at HairMax-laserenhetene er effektive både hos menn og kvinner 18 år eller eldre, og at alderen ikke er en faktor for hvordan de fungerer. Enhetene er mest effektive for mildt til moderat hårtap *. Det er ikke beregnet på personer som har alvorlig hårtap. Mens HairMax-laserenhetene kan ‘vekke’ sovende hårsekkene, kan ikke hårsekken når den fungerer lenger, når den ikke lenger fungerer. Vi anbefaler at hvis du vil bruke enheten til en person under 18 år, at du først oppsøker lege eller barnelege.

 

Vil HairMax-laserenhetene vokse opp igjen hos både menn og kvinner?

HairMax-laserenhetene er klinisk bevist for å effektivt behandle mønsterhårtap og fremme hårvekst hos både menn og kvinner *. Den beste tiden å bruke enhetene er når du først merker hårtap eller tynnende hår. Det har heller aldri vært rapportert om alvorlige bivirkninger. Brukere opplever en gjennomsnittlig hårvekst på 129 nye hår per kvadrat tomme med resultater sett på 12 til 16 uker. HairMax-laserenhetene kan også brukes sammen med andre behandlinger. Endelig må enhetene brukes på ubestemt tid for å opprettholde resultater.

Hva er forskjellen mellom FDA Cleared og FDA Approved?

FDA "godkjenner" medisiner og generelt "klarerer" medisinsk utstyr. Klarert medisinsk utstyr er de som FDA har bestemt seg for å være vesentlig likeverdige og trygge med et annet lignende markedsført utstyr. FDA krever data for å støtte ekvivalenskrav og beskrivende, ytelses- og sikkerhetsdata for å støtte denne typen innsending. Når det gjelder ny teknologi, krever FDA innsending av resultatene fra en klinisk studie som ikke bare viser sikkerhet, men effektivitet. Resultatene fra de kliniske forsøkene som ble levert sammen med innleveringene, var en nøkkelfaktor i FDA Clearing HairMax-enheter.

Kan HairMax-laserenheten brukes til generell tynning av håret etter overgangsalderen?

Ja, mens HairMax bare ble studert i visse klassifiseringer av hårtap, “De fleste kvinner med androgen alopecia har en tendens til å ha diffus [utbredt] tynning i alle områder i hodebunnen”

Hvordan vet jeg om hårsekkene mine er sovende eller ikke lenger fungerer?

Det er ikke mulig å vite forskjellen med mindre du begynner behandlingen med en HairMax-laserenhet for å se om de vil 'våkne' og begynne å produsere hår. Hvis ingen hår gjenvennes, fungerer ikke hårsekkene lenger.

Kan jeg bruke HairMax-laserenheter for hårtap utenfor de skyggelagte områdene i Norwood Hamilton eller Ludwig Savin Classification?

For best resultat skal HairMax-laserenheter bare brukes på områdene som er avbildet. Imidlertid har mange menn og kvinner brukt enhetene for hårtap utenfor de skyggelagte områdene og har rapportert om gode resultater. For kvinner kan generelt tynning av hår etter overgangsalderen behandles med enhetene.

Jeg har Fitzpatrick Skin Type i 5/6-serien - vil HairMax-laserenhetene fungere for meg?

HairMax-laserapparatstudiene ble bare studert i hudtypene som ble vist, da det var lettere å visualisere og analysere håret mot lys bakgrunn. Mange kvinner med mørkere hudfarger har brukt HairMax-laserenheter med hell, og mange leger anbefaler enhetene også for mørkere hudfarger.

Anbefales det å bruke HairMax-laserenheter etter operasjon av hårtransplantasjon?

Mange hårtransplantasjonskirurger bruker HairMax-laserenheter i forbindelse med transplantasjonskirurgi da de føler at de fremskynder helbredelsestid, øker graden av transplantatene og forbedrer de samlede resultatene. Vi anbefaler at hvis du ønsker å bruke enhetene etter operasjonen, at du konsulterer med kirurgene dine om hvorvidt og hvordan du bruker dem etter transplantasjonsprosedyren.

Er HairMax laserenheter effektiv behandling for alle etniske forhold og hudtoner?

Alle HairMax-laserenhetene er tømt av FDA for å behandle arvelig hårtap hos menn og kvinner med lyse til mellomstore / mørke hudtoner. De kliniske studiene var ikke basert på etnisitet, men var begrenset til de med disse hudtonene for å gjøre det lettere å telle hår, da det er vanskelig å telle dem mot mørkere bakgrunn. Mange personer med mørkere hudfarger har valgt å bruke HairMax-laserenhetene, og rapporterer at de er fornøyd med resultatene.

 

Hvis jeg har en skjoldbrusk-tilstand, vil HairMax-laserenhetene hjelpe meg med å behandle hårtapet mitt?

Hvis skjoldbruskkjertelen blir kontrollert med suksess med medisiner og skjoldbruskverdiene normaliseres, kan HairMax laserenheter bidra til å gjenopprette hårtilstanden.

Hvilke former for alopecia kan behandles effektivt med HairMax laserenheter?

HairMax-laserenheter er indikert for å behandle den vanligste formen for håravfall, androgenetisk alopecia som også kalles arvelig håravfall, eller mønsterhårtap.

Vil HairMax-laserenhetene være effektive hvis jeg har psoriasis?

Nei, HairMax-laserenheten vil ikke være effektiv til behandling av psoriasis.

Er HairMax-laserenheter effektive for å behandle alopecia areata?

Vi tror ikke at HairMax-laserenhetene vil være effektive for behandling av alopecia areata eller noen av dens varianter.

Er HairMax laserapparater effektive i behandling av cellegift indusert hårtap?

HairMax-laserenheter vil ikke forhindre håravfall under cellegift. Selv om det ikke har vært utført noen kliniske studier for å hjelpe til med å gi håret tilbake etter cellegift, har noen enkeltpersoner på egenhånd brukt enhetene i denne forbindelse og har rapportert om en viss fordel.

Er HairMax laserenheter effektive hvis jeg har hårforlengelser?

Du kan bruke HairMax-laserenheter hvis du har hårforlengelser. For å behandle hårtapet ditt når du har dem, må du fjerne tennemekanismen på enheten hvis du behandler tilstanden din når utvidelsene er på plass. Dette vil forhindre at noen av hårforlengelsene dine blir fanget på tennene og blir trukket av. Etter å ha fjernet tennene, skal enheten holdes på toppen av håret ditt.

Informasjon om laserenheter

Hva er forskjellene i de forskjellige modellene av HairMax-laserenheter?

Alle HairMax-laserenheter leverer den samme energien som har vist seg å effektivt behandle hårtap og tynnende hår, og stimulere hårveksten. Den eneste forskjellen er i behandlingstidene, dvs. jo flere lasere, jo kortere behandlingstid. Alle enheter krever behandling bare 3 ganger i uken i den følgende tidsperioden.

LaserBand 82 - Behandlingstid: så lite som 90 sekunder

Laser 272 Cap - Behandlingstid: bare 30 minutter.

Hvor lenge har HairMax-laserenhetene vært på markedet?

HairMax-laserenhetene var pionerene innen hjemmebehandlingen av mønsterhårtap med introduksjonen av HairMax LaserComb i 2000. Siden den gang har over en million mennesker kjøpt enhetene, og det har aldri rapportert om skadelige bivirkninger .

Er LaserBand designet for å være "én størrelse passer alle", og hvordan vet jeg at den vil passe til hodet mitt?

LaserBand er designet for å passe til den gjennomsnittlige hodestørrelsen til de fleste individer, så montering er vanligvis ikke et problem.

Må HairMax-laserenhetene rengjøres?

HairMax-laserenheter kan være nødvendig å rengjøre fra tid til annen for å sikre maksimal fordel. For å rengjøre enheten, trekk ut støpselet og fjern deretter tennene forsiktig ved å trekke dem rett ut. Rengjør vinduet med en myk, fuktig klut, og skift deretter ut tennene. Enheten er nå klar til bruk.

Inneholder HairMax-laserenhetene LED eller infrarødt lys som noen av de andre på markedet?

Nei, laserne som finnes i alle HairMax-laserenheter er faktiske lasere for å gi maksimal levering av laserenergien til folliklene.

Laser enhetseffektivitet

Fungerer HairMax laserenheter på hele hodet eller bare på toppen?

HairMax-laserenhetene behandler hårtap og tynnende hår * over hele hodet, baksiden, foran, på toppen og på sidene, i motsetning til medisiner som bare fungerer best på toppen.

Hvor lang tid tar det å se resultater for behandling med HairMax laserenheter?

Resultater fra behandling med HairMax-laserenheter tar tid når håret vokser ½ tomme i måneden, så ikke forvent å se resultater ‘over natten’. Brukere begynner vanligvis å se resultater i løpet av 12 til 16 uker, så det er viktig å ta den 'lange visningen' og gi enhetene tid til å fungere. Mens resultatene varierer med hver enkelt person, i de kliniske studiene, opplever over 90% av brukerne hårvekst. Noen av våre forskere føler også at ytterligere positive resultater kan forekomme utover 26-ukers tidsperiode for studiene, i opptil et år eller mer av fortsatt bruk.

Hvilke fordeler vil jeg se ved å bruke HairMax laserenheter?

Noe av følgende indikerer respons på behandling med HairMax-laserenheter.

Ny hårvekst

Tilbakeføring av tynning av hår

Håret blir sterkere

Øk tettheten og fylden

Mer håndterbarhet og livlighet

Mindre avfelling vil skje over tid

Vil HairMax laserenheter fungere for meg?

Mens resultatene varierer fra individ til individ, har over 90% av deltakerne i de kliniske studiene fått mer hår. 

Har de dyrere HairMax-laserenhetene høyere effekt og gir bedre resultater?

Nei, alle enheter avgir det samme energinivået og vil gi de samme resultatene, med den eneste forskjellen mellom modellene er behandlingstiden, dvs. jo flere lasere, jo kortere behandlingstid. .

Hvor lenge må jeg bruke HairMax-laserenhetene, og må jeg bruke dem for alltid?

For å opprettholde resultatene, må du fortsette å bruke HairMax-laserenheter på ubestemt tid for å fortsette å se positive fordeler. Når du er fornøyd med resultatene, kan du prøve å kutte ned på behandlingene til to ganger i uken for vedlikehold. Hvis det skjer utslipp, må du imidlertid tilbake til behandlingen 3 ganger i uken.

Jeg har brukt HairMax laserenhet i mange uker, men ser ikke resultater, så hvor går jeg herfra?

Vi anbefaler at du tar den 'lange visningen' for å bedømme resultater. HairMax-laserenhetene fungerer på to måter - for å hjelpe til med å vokse tilbake håret og / eller for å hjelpe deg med å beholde det du har. Derfor anbefaler vi at du bruker enheten i minst 20 uker for å bedømme resultater.

Informasjon om teknisk enhet

Hva er spenningskravene til HairMax laserenheter for internasjonal bruk?

HairMax-laserenhetene leveres med en universell strømledning som fungerer med spenninger fra 100-240 rundt om i verden.

Hva er laserstyrken og forventet levealder for laserlyset i en HairMax-laserenhet?

HairMax-laserenheter er en FDA-ryddet laserapparat til hjemmebruk som klinisk har vist seg å være trygg og effektiv for menn og kvinner. Alle HairMax-modeller er designet for å vare i opptil 10-15 år. Laserstyrken er omtrent 655 nm og 3,7 mw per bjelke. Lexington International bruker komponenter av høyeste kvalitet til å produsere HairMax-laserenheter. Laserne våre er nøyaktige komponenter som er designet for å vare 15 000 timer. Laserne har interne kretsløp for å sikre at de gir det optimale nivået av laserutgang. Hvis laseren begynner å svikte, vil ikke effektnivået synke, de slås helt av.

Hvordan lader jeg opp batteriet i HairMax-laserenheten?

For å lade HairMax Premium, Lux 9, Professional 12, Ultima 9 Classic eller Ultima 12, bare koble strømledningen direkte i HairMax-håndtaket eller plasser enheten i ladeholderen. For å lade HairMax LaserBand 82, LaserBand 41, Laser 272, Prima 7 eller Prima 9, kobler du bare strømledningen direkte til HairMax-enheten. HairMax Advanced 7 kjører på 4 AA alkaliske batterier (når batterikraften minker, må du bare bytte ut de fire batteriene).

Hvor ofte må jeg lade batteriet i HairMax-laserenheten?

Alle HairMax-laserenheter er utstyrt med et innebygd oppladbart batteri og kan, når de er ladet, brukes i omtrent 24 timers kontinuerlig bruk. Når batteriet krever lading, slår HairMax-enheten seg av, og den røde indikatorlampen begynner å blinke. Det anbefales at du alltid returnerer HairMax til ladeholderen etter hver bruk for å holde den fulladet. Vennligst se HairMax-enhetens brukerhåndbok for informasjon om lading.

 

Hva gjør jeg hvis HairMax-laserenheten min har sluttet å fungere ordentlig?

Det er  2 års garanti på alle våre HairMax laserenheter kjøpt fra OSS. Garantien beskytter mot fabrikkfeil og utførelsesfeil. Hvis enheten din har sluttet å fungere i løpet av denne perioden, må du kontakte kontoret vårt slik at vi personlig kan hjelpe deg med dine spørsmål eller bekymringer. 

Hva om HairMax-laserenheten min har sluttet å virke, og jeg er utenfor den angitte garantiperioden?

I sjeldne tilfeller at enheten din slutter å fungere etter at 2-års garantiperiode er utløpt, kan du kontakte oss

Er visuell sikkerhet en bekymring når du bruker HairMax laserapparat?

HairMax laserenheter er spesialdesignet med lave effektbehov for maksimal oppmerksomhet til visuell sikkerhet. Unngå direkte kontakt med øynene.

Hvorfor krever LaserBand 90 sekunders behandlingstid når konkurrerende enheter krever 20 - 30 minutters behandlingstid?

LaserBand med 82 lasere for bredere dekning, leverer den samme totale energien på 90 sekunder som LaserComb gjør på 8 - 15 minutter (avhengig av modell), som har vist seg å fungere i 7 kliniske studier med 460 fag. Vi vet ikke hvor den andre ‘toppen av hårenheter,’ som hjelmer og luer, fikk behandlingstiden sin fra, da det ikke er publisert noen kliniske studier for å gi begrunnelse for anbefalingene deres om brukstid.

Produktinformasjon om tetthet av hårpleie

Hva er HairMax-tetthet?

HairMax Density er verdens første vitenskapelig utviklede produkt for hårpleie som tykner tynnende hår med et målrettet fødselssystem for å behandle hår og hodebunn ved bruk av åtte aktive ingredienser (NRG8-pLEX ™). Dette komplekset er en eksklusiv proprietær blanding av åtte svært effektive ingredienser, inkludert koffein, Apple Stem Cell, Reishi Mushroom og Niacinamide, som sammen gir hodebunnen og håret økt energi, stimulering og viktig næring som er viktig for sunt hår.

Er HairMax Density egnet for enhver hårtype?

Ja, HairMax Density er designet for å fungere på alle hårtyper.

Hvor lenge må jeg vente for å se resultater?

Du vil merke umiddelbare fordeler, inkludert mer volum og håndterbarhet. Med fortsatt bruk vil du se fortsatt styrke og tykning av håret og forbedringer i hodebunnen din, og husk at den naturlige hårsyklusen er 12 uker.

Hva er forskjellen mellom HairMax Density og den opprinnelige linjen Density?

Den nye HairMax Density-linjen er fullstendig omformulert for å utvide HairMax-merkevaren til en ny kategori av hårpleie. Teamet vervet toppkjemikere fra globalt kjente merker og gjennomgått mylderet av forskning på en rekke unike ingredienser som har vist seg å være effektive i tynt og tynnende hår. Den nye formelen inkorporerer HairMax proprietære NRG8-pLEX ™ i hvert produkt i linjen for å gi de beste resultatene for sunt hår utenfra og inn.

Må jeg bruke alle tre trinn i linjen, eller kan jeg bare bruke sjampo og balsam?

For best resultat anbefaler HairMax å bruke hele produktlinjen sammen, ettersom produktene fungerer synergistisk sammen for maksimal effekt.

Hvor ofte skal jeg bruke HairMax Density-produkter?

HairMax Density kan brukes som ditt daglige hårpleieregime og kan brukes hver dag eller annenhver dag. HairMax anbefaler å bruke ACCELER8 ™ Hair Booster + Nutrients hver dag.

Bør ACCELER8 ™ hårforsterker + næringsstoffer påføres på dager der laserapparatet ikke brukes?

Ja, da produktets ingredienser fortsatt vil være effektive og aktiveres av sollys. ACCELER8 ™ hårforsterker + næringsstoffer bør brukes daglig for å oppnå maksimale resultater. Det ideelle tidspunktet for bruk er rett før en laserapparatbehandling fordi det rettede lyset vil øke effektiviteten.

Hvordan bruker jeg ACCELER8 ™ hårforsterker + næringsstoffer?

ACCELER8 ™ Hair Booster + Nutrients kan brukes på tørt eller håndkle-tørt hår. HairMax anbefaler å dele håret ved påføring ettersom produktet trenger å komme så nær håret som mulig. Det er også viktig å merke seg at å bruke fingrene for å massere permisjonen under påføring fordi dette hjelper de aktive ingrediensene til å trenge gjennom hodebunnen.

Bør RSN8 ™ overnatting Pro hodebunnsbehandling brukes hver natt?

Ja, HairMax anbefaler å bruke RSN8 ™ overnatt Pro hodebunnsbehandling hver natt om mulig, eller minst 3 til 4 ganger i uken. RSN8 ™ overnatting Pro hodebunnsbehandling vil ikke etterlate en klissete rester, da hodebunnen vil absorbere behandlingen raskt. Som en personlig preferanse kan eller ikke vaskes dette produktet om morgenen.

Kan jeg fortsatt bruke HairMax-tetthet selv om jeg ikke mister håret?

Ja, HairMax Density er formulert for å bekjempe tegnene på biologisk aldring og omvendt hårfortynning, men er også egnet for alle hårtyper og gir resultater for å forvandle kjedelig, livløst hår til fulle, omfangsrike låser!

Er HairMax Density bare for kvinner?

Nei, HairMax Density er kjønnsnøytralt og designet for alle som ønsker å bekjempe og forhindre tynnende hår.

Hva er de aktive ingrediensene i HairMax Density?

HairMax Densitys egenutviklede blanding av svært aktive ingredienser (NRG8-pLEX ™) inkluderer Apple stamcelle, koffein, Reishi-sopp, niacinamid (vitamin B3), Adenosine ATP, granatepleolje og sink-aminokompleks.

Er HairMax Density sulfat-fri?

Ja, alle produktene i den nye HairMax Density-linjen er sulfatfri, parabenfri, silikonfri, glutenfri, grusomhetsfri og vegansk.

Er HairMax Density Hair Care System designet for å være trygt for fargebehandlet hår eller hår som har gjennomgått keratinbehandling?

Ja, HairMax Density er designet for å fungere på farger eller kjemisk behandlet hår. For best resultat anbefaler HairMax å bruke hele produktlinjen sammen, ettersom produktene fungerer synergistisk sammen for maksimal effekt.

Forbedrer HairMax-tetthet resultatene fra andre HairMax-laserenheter?

HairMax Density er formulert for å brukes som et frittstående system, men kan absolutt brukes sammen med HairMax laserterapi. ACCELER8 ™ Hair Booster + Nutrients inkluderer en lysaktivert komponent som fungerer i takt med andre HairMax-laserenheter som LaserBand 82 og RegrowMD Laser 272.

Jeg bruker Minoxidil. Kan jeg også bruke HairMax Density Hair Care System?

Ja. Det er ingen skadelige effekter ved bruk av HairMax Density Hair Care System sammen med Minoxidil.

Kan jeg slutte å bruke Minoxidil hvis jeg bruker HairMax Density Hair Care System?

Vær oppmerksom på at du sammenligner Minoxidil (et stoff) med HairMax Density (et kosmetisk middel). Ja, du kan bruke dem sammen, men HairMax mener at HairMax Density Hair Care System gir en multiterapi-tilnærming for å forbedre hårets utseende.

Minoxidil har bare en aktiv ingrediens og adresserer en årsak til hårtap. HairMax Density Hair Care System har 10 aktive kosmetiske ingredienser som kan adressere mange av faktorene som får håret ditt til å se tynt og livløst ut.

Minoxidil er veldig gammel teknologi, da den oppnådde FDA-godkjenning på 1970-tallet. Hårvitenskap har kommet langt siden 1970-tallet. HairMax bruker de nyeste vitenskapelige gjennombruddene for å gjøre HairMax Density til det beste produktet som er tilgjengelig for ditt tynnere hår.

Hvorfor er HairMax Density forskjellig fra noe annet på markedet?

HairMax Density er formulert med et målrettet leveringssystem som lar de aktive ingrediensene komme inn i hodebunnen og oppnå maksimale resultater. I tillegg bruker dette innovative hårpleiesystemet et proprietært kompleks med åtte svært aktive ingredienser sammen med en lettaktivert ingrediens for å gi energi energi og reaktivere fra utsiden, i motsetning til noe produkt på markedet.

Hva er et målrettet leveringssystem, og hvorfor er det viktig i dette produktet?

Det målrettede leveringssystemet i HairMax Density refererer til å ta de aktive ingrediensene og innkapsel dem i et liposom, som er en dråpe som etterligner cellemembranen. Dette gjør at huden kan absorbere de aktive ingrediensene og bringer dem nærmere håret der de er mest effektive.

HairMax Density Hair Care System kombinerer avansert vitenskap og bruker dette målrettede leveringssystemet for å trenge gjennom hodebunnen og målrette håret for å forsterke hårresultatene.

Hvem er HairMax Density Hair Care System vanligvis for?

Alle som ønsker sunnere, fyldigere hår eller som opplever tynning eller håravfall kan bruke HairMax Density Hair Care System. HairMax oppfordrer til bruk av HairMax Density Hair Care System for å opprettholde et sunt hår og hodebunn og forhindre for tidlig aldring av håret.

Garanti, garanti, retur og utveksling

Hvordan registrerer jeg meg for garantien?

Alle HairMax-enheter som er kjøpt gjennom Lexington International eller fra en autorisert distributør inkluderer en automatisk 2-års fabrikkgaranti. Denne garantien er basert på serienummeret som finnes på enheten. Derfor er det ikke nødvendig å registrere garantien. Hvis du har spørsmål om garanti eller spørsmål ta kontakt med oss. 

Jeg vil sende HairMax-laserenheten tilbake for tilbakebetaling. Hvor sender jeg den til, og hvor lang tid tar refusjonen?

Hvis du kjøpte direkte gjennom HairMax Norden, tilbyr vi 6 måneders penger tilbake-garanti (50% av kjøpesummen pluss frakt. Det forusetter at produktet er i god stand).

Før du leverer tilbake, må du ringe oss for å snakke med oss. Kontaktdetaljer finner du på nettsiden. 

Når du sender din HairMax-laserenhet, er det en god idé å få et sporingsnummer fra budtjenesten for pakken din. Dette vil tillate deg å se når pakken din ble mottatt av HairMax Norden.

Når du har returnert, kan du gi opptil 7-10 virkedager for tilbakebetaling å utstede tilbake til betalingsmåten din.

Alle returer / utvekslinger må inkludere det komplette enhetssettet for å motta refusjon eller byttet enhet. Refusjoner for laserenheter inkluderer ikke fraktkostnader, hurtig ekspedisjonskostnader og / eller internasjonal fraktkostnad.

Kan jeg returnere HairMax-en utenfor garantiperioden?

Nei, garantiperioden varer fra bestillingsdato og seks måneder frem i tid. 

Kan jeg returnere HairMax hårpleieprodukter hvis jeg ikke er fornøyd?

Nei. 

Gir du en garanti på HairMax laserenheter?

Vi bestreber oss på å tilby den høyeste kvaliteten i produksjonen av våre HairMax laserenheter. Enhetene har to års fabrikkgaranti. Hvis HairMax-enheten din ikke fungerer som den skal, kan det hende du må sende den tilbake for å bli reparert eller erstattet av vår garantiavdeling.

Hvis HairMax-enheten fremdeles er innenfor 2-års garantitid, vil enheten bli reparert eller skiftet ut gratis. Hvis enheten er utenfor garantiperioden, kan du kontakte oss

For å få garantiservice, må du levere det fraktede produktet, enten i originalemballasjen eller emballasjen som gir en like grad av beskyttelse, sammen med ditt navn og adresse.

For fullstendige garantibetingelser, se "Brukerhåndbok" som er inkludert i boksen med enheten din.

Før du sender HairMax tilbake for reparasjon, vennligst kontakt oss med enheten, strømledningen og holderen tilgjengelig for feilsøking. Ring oss på forhånd. 

Hvordan fungerer pengene tilbake-garantien?

HairMax laserenheter er støttet med en 6 måneders penger-tilbake-garanti. Hvis du ikke er 100% fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere enheten for å få tilbakebetaling, minus 50% omsetningsavgift. Denne penger tilbake-garantien gjelder fra bestillingsdatoen. Du blir pålagt å betale for returfraktkostnadene og gjeldende omleggingsavgift (angitt ovenfor). 

Bivirkninger

Er det noen bivirkninger ved bruk av HairMax-laserenheter, og er de trygge?

Det har aldri vært rapportert om skadelige bivirkninger fra bruk av HairMax-laserenhetene, de siste 15 årene at enhetene har vært på markedet, og heller ikke fra kliniske studier.

Kan HairMax laserenheter brenne hodebunnen min?

Nei, HairMax-laserenhetene bruker lasere som ikke avgir varme, slik at de ikke kan brenne hodebunnen.

Kan HairMax laserenheter brukes overfor mye?

Det sunne laserlyset fra enhetene er trygt og skånsomt. Å bruke HairMax-laserenheter oftere forbedrer ikke resultatene eller får dem til å vises raskere. Enheten skal brukes annenhver dag for å få en optimal fordel. Bruk av enhetene oftere kan overstimulere hårsekkene som kan redusere resultatene som sees.

Hvorfor opplever jeg å felle etter å ha brukt HairMax laserenhet?

Når folliklene i androgenetisk alopecia (arvelig / mønsterhårtap) blir miniatyriserte, produserer de fine, sprø hår. Laserenergien stimulerer folliklene til å felle disse syke hårene for å gjøre plass for nytt sunt hår. Mengden av mengde varierer mellom individer, og noen mennesker har lite til ingen utslipp avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Det er viktig å vite at HairMax-laserenhetene ikke på noen måte skader håret, og hvis du skulle stoppe behandlingen, ville håret komme tilbake til den tilstanden det var før du brukte enheten.

Da jeg først begynte å bruke et HairMax-laserapparat, hadde jeg litt prikking og kløe. Vil dette forsvinne?

Når du starter behandlingen med en HairMax-laserenhet, begynte follikkelen å få en økt blodstrøm, slik at du kan oppleve litt prikking eller kløe, som bør forsvinne innen 1 til 2 uker etter fortsatt bruk.

Kan jeg få hudkreft ved å bruke HairMax laserapparat?

Nei, lysenergien som kan forårsake kreft er UVA som slippes ut av sollys. Laserne i HairMax laserenheter har en helt annen bølgelengde enn UVA, så det er ikke noe forhold. Imidlertid, hvis du er under behandling for hudkreft i hodebunnen, er det alltid best å snakke med legen din om å bruke noen lett behandling på det området.

Hva vil skje hvis jeg stirrer på laserne i HairMax laserenheter?

Du skal ikke stirre på laserlyset på enhetene eller se på dem i et speil. Imidlertid, hvis du utsatte øynene for mye, vil du oppleve øyeirritasjon.

Kan jeg bruke HairMax laserapparat hvis jeg er gravid eller ammer?

Som med alle medikamenter og medisinsk utstyr, anbefaler vi at du spør helsepersonell om du skal starte behandlingen med en HairMax-laserenhet hvis du er gravid, ammer eller planlegger å bli gravid.


Ja, HairMax Density er designet for å fungere på alle hårtyper.

Hvor lenge må jeg vente for å se resultater?

Du vil merke umiddelbare fordeler, inkludert mer volum og håndterbarhet. Med fortsatt bruk vil du se fortsatt styrke og tykning av håret og forbedringer i hodebunnen din, og husk at den naturlige hårsyklusen er 12 uker.

Hva er forskjellen mellom HairMax Density og den opprinnelige linjen Density?

Den nye HairMax Density-linjen er fullstendig omformulert for å utvide HairMax-merkevaren til en ny kategori av hårpleie. Teamet vervet toppkjemikere fra globalt kjente merker og gjennomgått mylderet av forskning på en rekke unike ingredienser som har vist seg å være effektive i tynt og tynnende hår. Den nye formelen inkorporerer HairMax proprietære NRG8-pLEX ™ i hvert produkt i linjen for å gi de beste resultatene for sunt hår utenfra og inn.

Må jeg bruke alle tre trinn i linjen, eller kan jeg bare bruke sjampo og balsam?

For best resultat anbefaler HairMax å bruke hele produktlinjen sammen, ettersom produktene fungerer synergistisk sammen for maksimal effekt.

Hvor ofte skal jeg bruke HairMax Density-produkter?

HairMax Density kan brukes som ditt daglige hårpleieregime og kan brukes hver dag eller annenhver dag. HairMax anbefaler å bruke ACCELER8 ™ Hair Booster + Nutrients hver dag.

Bør ACCELER8 ™ hårforsterker + næringsstoffer påføres på dager der laserapparatet ikke brukes?

Ja, da produktets ingredienser fortsatt vil være effektive og aktiveres av sollys. ACCELER8 ™ hårforsterker + næringsstoffer bør brukes daglig for å oppnå maksimale resultater. Det ideelle tidspunktet for bruk er rett før en laserapparatbehandling fordi det rettede lyset vil øke effektiviteten.

Hvordan bruker jeg ACCELER8 ™ hårforsterker + næringsstoffer?

ACCELER8 ™ Hair Booster + Nutrients kan brukes på tørt eller håndkle-tørt hår. HairMax anbefaler å dele håret ved påføring ettersom produktet trenger å komme så nær håret som mulig. Det er også viktig å merke seg at å bruke fingrene for å massere permisjonen under påføring fordi dette hjelper de aktive ingrediensene til å trenge gjennom hodebunnen.

Bør RSN8 ™ overnatting Pro hodebunnsbehandling brukes hver natt?

Ja, HairMax anbefaler å bruke RSN8 ™ overnatt Pro hodebunnsbehandling hver natt om mulig, eller minst 3 til 4 ganger i uken. RSN8 ™ overnatting Pro hodebunnsbehandling vil ikke etterlate en klissete rester, da hodebunnen vil absorbere behandlingen raskt. Som en personlig preferanse kan eller ikke vaskes dette produktet om morgenen.

Kan jeg fortsatt bruke HairMax-tetthet selv om jeg ikke mister håret?

Ja, HairMax Density er formulert for å bekjempe tegnene på biologisk aldring og omvendt hårfortynning, men er også egnet for alle hårtyper og gir resultater for å forvandle kjedelig, livløst hår til fulle, omfangsrike låser!

Er HairMax Density bare for kvinner?

Nei, HairMax Density er kjønnsnøytralt og designet for alle som ønsker å bekjempe og forhindre tynnende hår.

Hva er de aktive ingrediensene i HairMax Density?

HairMax Densitys egenutviklede blanding av svært aktive ingredienser (NRG8-pLEX ™) inkluderer Apple stamcelle, koffein, Reishi-sopp, niacinamid (vitamin B3), Adenosine ATP, granatepleolje og sink-aminokompleks.

Er HairMax Density sulfat-fri?

Ja, alle produktene i den nye HairMax Density-linjen er sulfatfri, parabenfri, silikonfri, glutenfri, grusomhetsfri og vegansk.

Er HairMax Density Hair Care System designet for å være trygt for fargebehandlet hår eller hår som har gjennomgått keratinbehandling?

Ja, HairMax Density er designet for å fungere på farger eller kjemisk behandlet hår. For best resultat anbefaler HairMax å bruke hele produktlinjen sammen, ettersom produktene fungerer synergistisk sammen for maksimal effekt.

Forbedrer HairMax-tetthet resultatene fra andre HairMax-laserenheter?

HairMax Density er formulert for å brukes som et frittstående system, men kan absolutt brukes sammen med HairMax laserterapi. ACCELER8 ™ Hair Booster + Nutrients inkluderer en lysaktivert komponent som fungerer i takt med andre HairMax-laserenheter som LaserBand 82 og RegrowMD Laser 272.

Jeg bruker Minoxidil. Kan jeg også bruke HairMax Density Hair Care System?

Ja. Det er ingen skadelige effekter ved bruk av HairMax Density Hair Care System sammen med Minoxidil.

Kan jeg slutte å bruke Minoxidil hvis jeg bruker HairMax Density Hair Care System?

Vær oppmerksom på at du sammenligner Minoxidil (et stoff) med HairMax Density (et kosmetisk middel). Ja, du kan bruke dem sammen, men HairMax mener at HairMax Density Hair Care System gir en multiterapi-tilnærming for å forbedre hårets utseende.

Minoxidil har bare en aktiv ingrediens og adresserer en årsak til hårtap. HairMax Density Hair Care System har 10 aktive kosmetiske ingredienser som kan adressere mange av faktorene som får håret ditt til å se tynt og livløst ut.

Minoxidil er veldig gammel teknologi, da den oppnådde FDA-godkjenning på 1970-tallet. Hårvitenskap har kommet langt siden 1970-tallet. HairMax bruker de nyeste vitenskapelige gjennombruddene for å gjøre HairMax Density til det beste produktet som er tilgjengelig for ditt tynnere hår.

Hvorfor er HairMax Density forskjellig fra noe annet på markedet?

HairMax Density er formulert med et målrettet leveringssystem som lar de aktive ingrediensene komme inn i hodebunnen og oppnå maksimale resultater. I tillegg bruker dette innovative hårpleiesystemet et proprietært kompleks med åtte svært aktive ingredienser sammen med en lettaktivert ingrediens for å gi energi energi og reaktivere fra utsiden, i motsetning til noe produkt på markedet.

Hva er et målrettet leveringssystem, og hvorfor er det viktig i dette produktet?

Det målrettede leveringssystemet i HairMax Density refererer til å ta de aktive ingrediensene og innkapsel dem i et liposom, som er en dråpe som etterligner cellemembranen. Dette gjør at huden kan absorbere de aktive ingrediensene og bringer dem nærmere håret der de er mest effektive.

HairMax Density Hair Care System kombinerer avansert vitenskap og bruker dette målrettede leveringssystemet for å trenge gjennom hodebunnen og målrette håret for å forsterke hårresultatene.

Hvem er HairMax Density Hair Care System vanligvis for?

Alle som ønsker sunnere, fyldigere hår eller som opplever tynning eller håravfall kan bruke HairMax Density Hair Care System. HairMax oppfordrer til bruk av HairMax Density Hair Care System for å opprettholde et sunt hår og hodebunn og forhindre for tidlig aldring av håret.

Garanti, garanti, retur og utveksling

Hvordan registrerer jeg meg for garantien?

Alle HairMax-enheter som er kjøpt gjennom Lexington International eller fra en autorisert distributør inkluderer en automatisk 2-års fabrikkgaranti. Denne garantien er basert på serienummeret som finnes på enheten. Derfor er det ikke nødvendig å registrere garantien. Hvis du har spørsmål om garanti eller spørsmål ta kontakt med oss. 

Jeg vil sende HairMax-laserenheten tilbake for tilbakebetaling. Hvor sender jeg den til, og hvor lang tid tar refusjonen?

Hvis du kjøpte direkte gjennom HairMax Norden, tilbyr vi 6 måneders penger tilbake-garanti (50% av kjøpesummen pluss frakt. Det forusetter at produktet er i god stand).

Før du leverer tilbake, må du ringe oss for å snakke med oss. Kontaktdetaljer finner du på nettsiden. 

Når du sender din HairMax-laserenhet, er det en god idé å få et sporingsnummer fra budtjenesten for pakken din. Dette vil tillate deg å se når pakken din ble mottatt av HairMax Norden.

Når du har returnert, kan du gi opptil 7-10 virkedager for tilbakebetaling å utstede tilbake til betalingsmåten din.

Alle returer / utvekslinger må inkludere det komplette enhetssettet for å motta refusjon eller byttet enhet. Refusjoner for laserenheter inkluderer ikke fraktkostnader, hurtig ekspedisjonskostnader og / eller internasjonal fraktkostnad.

Kan jeg returnere HairMax-en utenfor garantiperioden?

Nei, garantiperioden varer fra bestillingsdato og seks måneder frem i tid. 

Kan jeg returnere HairMax hårpleieprodukter hvis jeg ikke er fornøyd?

Nei. 

Gir du en garanti på HairMax laserenheter?

Vi bestreber oss på å tilby den høyeste kvaliteten i produksjonen av våre HairMax laserenheter. Enhetene har to års fabrikkgaranti. Hvis HairMax-enheten din ikke fungerer som den skal, kan det hende du må sende den tilbake for å bli reparert eller erstattet av vår garantiavdeling.

Hvis HairMax-enheten fremdeles er innenfor 2-års garantitid, vil enheten bli reparert eller skiftet ut gratis. Hvis enheten er utenfor garantiperioden, kan du kontakte oss

For å få garantiservice, må du levere det fraktede produktet, enten i originalemballasjen eller emballasjen som gir en like grad av beskyttelse, sammen med ditt navn og adresse.

For fullstendige garantibetingelser, se "Brukerhåndbok" som er inkludert i boksen med enheten din.

Før du sender HairMax tilbake for reparasjon, vennligst kontakt oss med enheten, strømledningen og holderen tilgjengelig for feilsøking. Ring oss på forhånd. 

 

Bivirkninger

Er det noen bivirkninger ved bruk av HairMax-laserenheter, og er de trygge?

Det har aldri vært rapportert om skadelige bivirkninger fra bruk av HairMax-laserenhetene, de siste 15 årene at enhetene har vært på markedet, og heller ikke fra kliniske studier.

Kan HairMax laserenheter brenne hodebunnen min?

Nei, HairMax-laserenhetene bruker lasere som ikke avgir varme, slik at de ikke kan brenne hodebunnen.

Kan HairMax laserenheter brukes overfor mye?

Det sunne laserlyset fra enhetene er trygt og skånsomt. Å bruke HairMax-laserenheter oftere forbedrer ikke resultatene eller får dem til å vises raskere. Enheten skal brukes annenhver dag for å få en optimal fordel. Bruk av enhetene oftere kan overstimulere hårsekkene som kan redusere resultatene som sees.

Hvorfor opplever jeg å felle etter å ha brukt HairMax laserenhet?

Når folliklene i androgenetisk alopecia (arvelig / mønsterhårtap) blir miniatyriserte, produserer de fine, sprø hår. Laserenergien stimulerer folliklene til å felle disse syke hårene for å gjøre plass for nytt sunt hår. Mengden av mengde varierer mellom individer, og noen mennesker har lite til ingen utslipp avhengig av alvorlighetsgraden av tilstanden. Det er viktig å vite at HairMax-laserenhetene ikke på noen måte skader håret, og hvis du skulle stoppe behandlingen, ville håret komme tilbake til den tilstanden det var før du brukte enheten.

Da jeg først begynte å bruke et HairMax-laserapparat, hadde jeg litt prikking og kløe. Vil dette forsvinne?

Når du starter behandlingen med en HairMax-laserenhet, begynte follikkelen å få en økt blodstrøm, slik at du kan oppleve litt prikking eller kløe, som bør forsvinne innen 1 til 2 uker etter fortsatt bruk.

Kan jeg få hudkreft ved å bruke HairMax laserapparat?

Nei, lysenergien som kan forårsake kreft er UVA som slippes ut av sollys. Laserne i HairMax laserenheter har en helt annen bølgelengde enn UVA, så det er ikke noe forhold. Imidlertid, hvis du er under behandling for hudkreft i hodebunnen, er det alltid best å snakke med legen din om å bruke noen lett behandling på det området.

Hva vil skje hvis jeg stirrer på laserne i HairMax laserenheter?

Du skal ikke stirre på laserlyset på enhetene eller se på dem i et speil. Imidlertid, hvis du utsatte øynene for mye, vil du oppleve øyeirritasjon.

Kan jeg bruke HairMax laserapparat hvis jeg er gravid eller ammer?

Som med alle medikamenter og medisinsk utstyr, anbefaler vi at du spør helsepersonell om du skal starte behandlingen med en HairMax-laserenhet hvis du er gravid, ammer eller planlegger å bli gravid.