HairMax er et teknologiselskap dedikert til å forbedre og berike liv ved å inkorporere vitenskapen om hårvekst i hvert produkt vi selger. Vi glemmer aldri at bak hvert salg står en ekte person som har satt sin lit til oss. Noen er frustrert over hårtap og lider av et slag for selvfølelsen eller selvtilliten. Vi respekterer denne tilliten ved å respektere våre kunders bekymringer, hjelpe dem til å føle seg bedre og tilby kundestøtte i verdensklasse sammen med løsninger av høy kvalitet. HairMax Norge lever opp til de samme forpliktelsene, samtidig forplikter vi oss til å tilby våre produkter til markedets beste pris. Alle våre laserenheter sendes med frakt og alle avgifter medregnet i prisen. Du får ikke disse produktene til bedre pris noen plass i verden og det er HairMax Norden sin garanti til alle nordiske  kunder.

Våre kjerneverdier

Kundene kommer
ALLTID først

Uten kunder har vi ingen virksomhet. Våre dedikerte ansatte er inspirert av å hjelpe kunder med å forbedre livet, og de forstår at når de setter kundene først, så vinner alle.

Engasjement for
innovasjon

Siden oppstarten i 2000 har HairMax forpliktet seg til innovasjon ved kontinuerlig å utvide serien med laserapparater, hårpleie, hårfibre og kosttilskudd.

Tunge investeringer
i forskning

Hittil har HairMax investert i syv kliniske studier ved prestisjetunge universiteter. Disse resultatene er publisert i fem fagfellevurderte medisinske tidsskrifter.

Produksjons-
standard

Våre produkter oppfyller eller overgår lovkrav. Vi anvender streng kvalitetsstyring og overholdelse av alle myndighetskrav, og sikrer høyest mulige standarder.

Over 1.8+ millioner

solgte laserappararter verden over

Med over 1,8 millioner laserapparater solgt i 170 land siden grunnleggelsen i 2000, har vi gjort oss fortjent til utmerkelsen om å være det ubestridte, ledende globale merke innen hårvekstteknologi. Utmerkelsen varer ved at vi kontinuerlig hever baren for hvert eneste produkt, som spenner fra lasere til våre egne hårpleieprodukter og kosttilskudd. Vi går ekstra langt for å sikre at hvert produkt vi utvikler og markedsfører, samsvarer med de høyeste kvalitetsstandardene.
Konkurrenter har kommet og gått mens vi har jobbet enda hardere med å være tro mot vårt engasjement som er å tilby de beste produktene og tjenestene hvor som helst i verden. Hos HairMax er det ikke en parantes å hjelpe folk med å vokse håret tilbake. Det er drivkraften bak alt vi gjør. Vårt totale fokus. Ingen unntak. Alt vi tenker på. Hver dag

About Devices

Vi er et av bare 14 produksjonsselskaper nasjonalt som mottar denne høyeste regjeringsgjenkjenning for eksportaktivitet fra President Obamas administrasjon. Lexington International LLC., mottok den prestisjetunge 2009 U.S. President's E Award Recognizing Export Excellence.

David Michaels, HairMax Founder
HairMax Logo

HairMax Norden

HairMax Norden blir driftet av Permar Hair AS, og det er vi som eier agenturet på alle produktene til HairMax i Norden. Vi jobber utfra de samme kjerneverdiene som moderselskapet. I tillegg ønsker vi å kunne tilby markedet de beste prisene man kan oppdrive. Som et eksempel kan vi nevne at HairMax Laserband 82 koster 799 USD på modersiden. Men da kommer moms og frakt i tillegg, noe som gjør at prisen ender på rundt 11 000 NOK. På Hairmax.no får du kjøpt den samme modellen for 9500 - alt inkludert.

Vårt produktutvalg skiller seg også noe ut fra moderselskapets utvalg. Det bunner i at vi vil tilby de nyeste og beste utgavene til HairMax - og det er Laserband 82 og PowerFlex 272 som er de modellene vi vet er både effektive og lette å bruke. Og det er også de to modellene norske kirurger og eksperter setter sin lit til.

Vi ønsker å være svært tilgjengelige for våre kunder og setter stor pris på om du sender oss en epost om du lurer på noe vi kan hjelpe deg med. Bak HairMax.no og selskapet Permar Hair AS står Per Sigve Kleppe og Marius Stangenes. Vi har kontorer i Stavanger og tar gjerne i mot besøk fra kunder som ønsker det. Vi er der for DEG.