Direkte til hovedmeny

Din handlevogn

Din handlevogn er tom.
Klikk her for å fortsette å handle.
*Gratis frakt ved bestillinger over 999 kroner

SLIK REVERSERER DU HÅRTAPET

SLIK REVERSERER DU HÅRTAPET

Vi har tatt en titt på den heteste trenden i markedet. Den tar sikte på å behandle alle former for hårtap og det er forsket på ved flere universiteter. 

Low-Level Laser Therapy (LLLT) er metoden som mange benytter seg av i dag.  Laserne har en spesiell frekvens og er av en helt egen kvalitet. Ofte kalles de på engelsk "medical grade lasers". Disse bidrar til det som på fagspråket kalles "photobiostimulation" og "photobiomodulation". I prinsippet viser det seg at disse laserne gir næring til hårsekkene og vekker dem til live igjen. Det igjen fører til at håret blir yngre og får tilbake fylden. 

Dette er på ingen måte noe helt nytt. Leser man på nettet finner man fort ut at noen har stor effekt av dette, mens andre ikke har det. Hva skyldes det? 

Det er bare nylig at modeller som Laserband 82 og Powerflex 272 har kommet på markedet for hjemmebruk og hjemmebehandling av hårtap. Det er også slik at denne behandlingsformen er en konstant behandling og den er langsom. Det er ikke slik at du vil få resultater innen 2 måneder, eller at du kan slutte behandlingen etter fire måneder. En annen klassisk feil er at man ikke følger behandlingen til punkt og prikke. Men for de som følger behandlingen og som er tålmodige så vil resultatene bli bra, hevder all forskning på området. 

Det er heller ikke særlig kontroversielt da de fleste av oss kan forstå logikken i at kraftig og riktig lys gir næring som igjen fører til vekst. 

- Men det er ikke slik at det vokser epler på epletreet ditt dagen etter du har plantet det, sier daglig leder Per Kleppe i HairMax Norden. 

- Det vi vet om dette er at det funker aller best på de som er i tidlig fase i sitt hårtap. Og at dette er et godt alternativ til medisiner som er veldig dyre og har ekle bivirkninger. Det er også et alternativ til de som ikke ønsker å gjøre kirurgiske inngrep, sier han. 

Androgenetic alopecia er noe 50 prosent av alle menn opplever i en tidlig alder. Forskningen viser at LLLT fungerer bra mot bekjempelse av det. Er det likevel slik at du har kommet for langt i hårtapet, da vil du trolig ikke kunne ha effekt av LLLT-behandling. Da er det bedre å søke medisinsk hjelp. 

Med våre apparater er ny hårvekst mulig. Kontakt oss i dag om du lurer på noe. 

Fortsett å lese

Elisabeth fra Bergen ble rammet av kreft - fikk håret tilbake med HairMax

Elisabeth fra Bergen ble rammet av kreft - fikk håret tilbake med HairMax

Gjør som Christina Hansen

Gjør som Christina Hansen